joi, 23 ianuarie 2014

Fibrele - secretul unei corp de invidiat

...din grija pentru tine, trebuie sa stii..

ImagineOrice femeie atunci cand se admira-n oglinda, se analizeaza cu un ochi obiectiv, gasind toate imperfectiunile ce ar trebui imediat eliminate. Problema kg in plus da destul de multe batai de cap celor care vor sa slabeasca intr-un mod sanatos si eficient si fara efort.
Nutritionistii, spun ca ar fi bine sa renuntam la acele diete destul de complicate, cu un regim alimentar foarte sarac ce poate provoca dezechilibre metabolice si mai ales care ar putea avea efect de yo-yo. Astfel, daca doriti sa slabiti, nutritionistii va recomandata un stil de viata sanatos, cu un regim alimentar bine stabilit, la care trebuie sa adaugam cateva minute de miscare si ore bune de odihna.
Secterul unui astfel de regim alimentar sunt alimentele bogate in fibre, ce nu ar trebui sa lipseasca de la nicio masa. Fibrele sunt nutrimentii esentiali, foarte importanti in dieta deoarece au capacitatea de a pastra pe termen lung senzatia de satietate, de a regla tranzitul intestinal si de a usura digestia.
In demersul dvs pentru o silueta de invidiat nu va complicati in diete anevoioase, consumati multe fructe si legume, hidrativa-va corespunzator si renuntati la carnea rosie, la prajeli, la produsele bogate in glucide si la bauturile carbogazoase.
Fibre gasim in toate produsele din categoria vegetalelor: fructe, legume si fainoase. Ele nu sunt calorice si nu sunt absorbite de organism, astfel pentru a produce energie, corpul dvs trebuie sa apeleze la deja existentele si intesteticele depozite lipidice.
Dintre alimentele cele mai bogate in fibre, in capul listei se afla porumbul care pe langa continutul ridicat de fibre este foarte sarac in calorii, urmat de cerelalele integrale, avocado, pere, orezul brun si fasolea verde. Lista insa este foarte lunga continand si legume sau fructe uscate, dovlecei, varza si conopida.
O dieta bazata pe fibre nu este benefica doar pentru a scapa de kg in plus ci si pentru a prevenii unele boli cardiace, diabetul, constipatia si hemoroizii, fiind o adevarata sursa de sanatate.
Pentru o dieta echilibrata, sanatoasa bazata pe fibre ce te poate ajuta sa slabesti aproximativ 2 kg pe saptamana, trebuie sa consumati 5-6 fructe si legume crude pe zi, de doua ori pe saptamana legume uscate si odata pe saptamana paine integrala sau cereale, paste integrale sau fructe uscate.
Cu aprooximativ 35g de fibre pe zi, corpul dvs va radia de frumusete si sanatate, problema kg in plus fiind doar o amintire urata peste care se va aseza praful.

...Nu uita, cea mai pretioasa comoara este sanatatea!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu